Ремонтът на улица Дане Груев отнояо ядоса пловдивчани, разбра Plovdiv24.bg. Причината за

...
</TD
>Ремонтът на улица Дане Груев отнояо ядоса пловдивчани, разбра Plovdiv24.bg. Причината за
Коментари Харесай

Няма край на тази мъка: Улица Даме Груев отново ядоса пловдивчани

Ремонтът на улица " Дане Груев " отнояо ядоса пловдивчани, разбра  Plovdiv24.bg.  Причината за това е снегът, който заваля и образувалите се локви. От видео във фейсбук групата " Забелязано в Кючука " се вижда, че дъждарката, която би трябвало да поеме водата от пътното платно е на напълно друго място от това, което би трябвало да се намира като равнище.

Даже навръх мястото, където би трябвало да пресичат пешеходците, е голямата локва, която мъчно се прескача и заобикаля.

" Има потребност от незабавен гаранционен ремонт! След моя пост получих персонално отговор от шефа на компанията реализатор: Здрасти! Ще се поправя тази дъждарка, която не събира водата. Браво! Всички ще се радваме това да се случи час по-скоро!!! ", написа пловдивчанинът, който разгласява видеото.

Припомняме, че реконструкцията на улица " Даме Груев " се забваи с една година поради редица административни пречки, отчуждения и смяна на плана.

Според пловдивчани:

" Не е единствено там, цялата улица е проектирана от човек, взел дипломата си от Зрънчо! За осъществяването нямам думи да го опиша. Лошото е, че това са пари от нашите налози и няма никакъв надзор. "

" Шахтата на най-високата точка! Закон. "

" По " Пере Тошев " от " Южен " към " Въстанически " при всеки дъжд в дясно към блоковете - Венеция, а дъждарките нависоко и сухи и три дни след дъжда водата е още там!!??!! "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР